Wie zijn we?

Mr. Frank Beks

Notaris mr. F. Beks
Notaris

Notaris Beks houdt zich bezig met het oprichten van besloten vennootschappen, verenigingen en stichtingen, bedrijfsoverdrachten, het splitsen van gebouwen in appartementsrechten en het opzetten van nieuwbouwprojecten.

Mr. Jeanette Beks – van der Wielen

Mr. Jeanette Beks – van der Wielen

Kandidaat-Notaris

Jeanette houdt zich hoofdzakelijk bezig met het opstellen (en wijzigen) van huwelijksvoorwaarden, (levens)testamenten, verdelingen, verklaringen van erfrecht en het afwikkelen van nalatenschappen

Sjoukje de Vries-Pruis

Sjoukje de Vries-Pruis

Notarieel medewerker

Sjoukje is het eerste aanspreekpunt bij ons op kantoor. Sjoukje voert administratieve taken uit en ondersteunt met name Jeanette bij het maken van samenlevingsovereenkomsten, verklaringen van erfrecht/executele en (levens)testamenten.

Jurjen Koster

Jurjen Koster

Notarieel medewerker

Jurjen verzorgt bij ons op kantoor de levering van woningen en bedrijfspanden en het vestigen van hypotheken. Tevens verzorgt Jurjen werkzaamheden in de agrarische sector onder meer bestaande uit het opmaken van akten van levering van agrarische objecten en het opstellen en uitvoeren van kavelruilen. Daarnaast ondersteunt Jurjen de notaris bij de afhandeling van zaken op het gebied van het ondernemingsrecht en verzorgt Jurjen de automatisering van ons kantoor.

Waarvoor kunt u onder ander bij de notaris terecht? Via een leuke animatie wordt dit u verteld.